Svijet Biljaka Novosti Sadnice Naša polja Fitoaroma Galerija Kontakt Webshop
SVIJET BILJAKA d.o.o. › webshopFitoaroma

brand za prirodnu kozmetiku

…je novi kreativni brand potpuno prirodnih kozmetičkih preparata koji svojom stvaralačkom snagom u sebi objedinjuje tradiciju prostora, ljepotu i izvornost prirode te znanje novoga tehnološkog doba.

Temelji se na od davnina poznatom blagotvornom djelovanju mediteranskoga aromatičnog i ljekovitog bilja koje ljudi vjekovima uzgajaju, a o čemu svjedoče mnoga predanja, pjesme i legende.

Pomno su izabrane autohtone biljke iz istarskoga podneblja, brižljivo kultivirane prema svim principima ekološke (organske) proizvodnje, bez primjene pesticida i u potpunosti uklopljene u prirodno okruženje prostora, stvarajući tako potpun sklad čovjeka i prirode.

Proizvodi nastali iz njih potvrđene su kvalitete, kontrolirani u svim fazama njihova nastanka, od primarne prerade, završne profilacije do distribucije. Sve njihove primarne sastavnice potpuno su prirodnog podrijetla, bez sintetskih aditiva i nisu životinjskog podrijetla, te nisu testirane na životinjama.

Proizvodi su sačinjeni od komponenti koje u primjeni jamče aromaterapijski učinak sukladno njihovim izvornim osobinama.

Kompletan proces proizvodnje sadnog materijala, tehnološkog podizanja nasada i uzgoja, branja i primarne prerade pod okriljem su tvrtke SVIJET BILJAKA i pod kontrolom su svjetski poznate certifikacijske kuće ECOCERT


Oslikana mirisna vrećica Lavande 10g

image


Cijena: 24.00 Kn

Web cijena:
22.80 Kn


 

Eterično ulje Lavandin 10ml

image


Cijena: 37.00 Kn

Web cijena:
35.00 Kn


 

Hidrolat Lovor 200ml

image


Cijena: 86.00 Kn

Web cijena:
81.70 Kn


 

Hidrolat Ružmarin 200ml

image


Cijena: 86.00 Kn

Web cijena:
81.70 Kn


 

Šampon za kosu Adriana 200 ml

image


Cijena: 63.00 Kn

Web cijena:
60.00 Kn


 

Sol za kupanje Smrikva 300ml

sol smrikva


Cijena: 52.50 Kn

Web cijena:
50.00 Kn