Svijet Biljaka Novosti Sadnice Naša polja Fitoaroma Galerija Kontakt Webshop
SVIJET BILJAKA d.o.o. › novosti › posjet_delegacije_hekinana

Posjet delegacije Hekinana

imageDelegacija grada Hekinana iz dalekog Japana na čelu s gospodinom Naokatsu Sugiura, potpredsjednikom Trgovačke industrijske komore Hekinana i potpredsjednikom Asocijacije gradova prijatelja te dogradonačelnikom g. Masahiko Sugiura posjetila je u subotu, 03.05.2008.g. Svijet biljaka d.o.o..

Posebno nam je drago da se prijateljski odnosi između grada Hekinana i grada Pule, koji su začeti prilikom hrvatskog nastupa na Svjetskoj izložbi 2005.g., i dalje razvijaju na obostrano zadovoljstvo te da Svijet biljaka d.o.o. može dati svoj doprinos toj suradnji. Naime, za vrijeme nedavne posjete delagacije grada Hekinana gradu Puli, a povodom obilježavanja Dana grada, uvaženi gosti iz Japana posjetili su i tvrtku Svijet biljaka d.o.o. Vodnjan. Tom prilikom gostima iz Japana i Županijske komore Pula prezentirani su proizvodi na bazi ljekovitoga, aromatičnog i medonosnog bilja istarskog podneblja. Nakon razgledanja novootvorenog staklenika i proizvodnje upriličena je prigodna zakuska s delicijama od lavande i ostaloga ljekovitog i aromatičnog bilja.

Vjerujemo da će ova posjeta delegacije Hekinana ohrabriti poslovnu suradnju s dalekim Japanom za koju postoje realne mogućnosti.

image